Η αγάπη της για το Θέατρο αλλά και για την διαρκής εμβάθυνση την οδήγησε στο τμήμα Θεάτρου του ΑΠΘ όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της με ειδίκευση στο θεατρικό φωτισμό.

Παράλληλα με τη θεατρική της διαδρομή, ασχολείται επαγγελματικά με τη γιόγκα, την οποία και διδάσκει τα τελευταία 12 χρόνια. Στον τομέα της γιόγκα έχει ολοκληρώσει τετραετή κύκλο σπουδών στη σχολή του Ευζείν με έμφαση στο θεραπευτικό κομμάτι της γιόγκα, τομέας στον οποίο εμβάθυνε και μέσα από την προσωπική της διαδρομή αποκατάστασης μετά από ένα σοβαρό ατύχημα. Ο ενθουσιασμός και η αγάπη της για τη διεύρυνση της εμπειρίας και της μάθησης την οδήγησε να συνεχίζει τις σπουδές της στη γιόγκα μέσα την εκπαίδευσή της στο σύστημα της Prana Vinyasa Flow καθώς και μέσα από πολυάριθμα σεμινάρια και ειδικεύσεις (aerial yoga, prenatal yoga, yoga nidra, ηχομασάζ κ. ά. μέσα από γνωστούς και διακεκριμένους δασκάλους και δασκάλες).

Η χρόνια ενασχόλησή της με τις διάφορες πλευρές του θεάτρου και της γιόγκα γέννησε μέσα της την επιθυμία να συνδέσει και να συνδυάσει αυτές τις τόσο πολυεπίπεδες δεξαμενές, στρέφοντας την ενέργειά της σε αυτόν τον πειραματισμό θεωρητικά και πρακτικά!

ΛΕΝΑ

ΝΤΑΓΚΑ

Η Λένα σπούδασε, ζει και εργάζεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας Facta non Verba τα τελευταία 18 χρόνια, όπου και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες παραστάσεις της ομάδας ως ηθοποιός, αλλά και υποστηρίζοντας τις παραγωγές της ομάδας μέσα και από το σκηνογραφικό και τεχνικό κομμάτι.

41210581_2047823175248890_73441017392109

Communication

Theatre

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now